Hur?

Hur går man vidare när det känns som att allt man någonsin älskat har försvunnit?
Jag sakner Er så att det gör ont..

Låtar

Det finns de låtarna som verkligen fångar en totalt och som får en att stanna upp och bara lyssna på låten. Idag har jag hört ett par sånna. En av dem är Christian Walz - Never be afraid again. Den får mig att verkligen känna tomrummet efter S och A och får mig att inse hur mycket jag verkligen har förlorat. Jag har inte bara förlorat två barn, utan två liv. Två barn som skulle ha växt upp, blivit egna individer, blivit tonåringar, drivit mig till vanisnne och fått mig att gråta av lycka. Allt detta kommer jag aldrig att få vara med om, inte när det gäller Starla och Alastor. Här är videon till låten: http://www.youtube.com/watch?v=4ERj0zFL3e8

En annan låt är himlen i min famn som Carola sjunger. Som många vet så har jag inte mycket till övers för Carola, men sjunga, det kan hon. Och låtarna hon sjunger är oftast fina. http://www.youtube.com/v/SE-bDIYlDXo&hl=en

Idag är en sån där dag då jag inte vet vad jag ska känna. Fint väder ute får mig glad, men ändå saknar jag S & A så att det värker i hela kroppen..

Minnet är bra - men kort.

Igår kunde vi här hemma konstatera att mitt och Tyrs minne är bra men korta. Vid halv nio på tiden kläcker han ur sig "mamma, du kommer väl ihåg att jag skulle ha matsäck med mig imorgon?". Panik! har ungen sagt något förut? Har jag förträngt det? Det visade dig vara en kombination av båda två. Tyr hade berättat det förut, men jag hade glömt bort det som med allting annat. 
Jag sprang omkring som en vilsen höna i hela huset och sa "men herregud Tyr, affären stänger ju om en halvtimme!". Och vad han ville ha med sig visste han inte heller?! Det slutade med att jag fick säga åt Anakin att se till att de övriga inte rev stället medans jag sprang ner till affären och köpte nåt. Tyvärr var inte andreas hemma då, annars hade jag ju självklart skickat iväg honom :D Nåja, Tyr fick matsäck och jag slapp skäll från fröknarna för att ha glömt matsäck för 511e gången, slutet gott allting gott!

RSS 2.0