Länge sen

Det var ett tag sedan jag skrev någonting nu men det har inte hänt någonting utöver det "vanliga". Rätt skönt faktiskt, att bara få vara utan att det händer någonting hela tiden! Det som hänt dock är väl att bonusdottern E har fyllt 15! Stor nu! Likaså fyllde min systerson och barnens kusin Emanuel 4 år för en vecka sen. 
Och det som kommer hända snart är väl diverse skolavslutningar, jobba, försöka få allting att gå ihop, och nu i sommar kommer min bror med familj hit ner. Man träffas alldeles för sällan när man bor så långt ifrån varandra! Men det ska bli kul, för barnen också. Fler jämnåriga att leka med och om jag känner Estelle rätt så kommer hon att försöka kidnappa lilla A som inte ens hunnit fylla ett år rätt. "Bebiiiiiiis" ;) 

Kärlek??

Det måste vara fel någonstans. För inte kan väl jag ha så stora barn att de går och blir kär, tar hem flickvännen, kollar på film tillsammans, skrattar, kittlas...Nog måste det väl vara fel?! Mina barn är ju inte äldre än 5! ;)
Men men...jag får kanske ta och acceptera att min stora son som fyllde 13 i januari nu har en flickvän. ;) Inte mig emot, tjejen är snäll och trevlig. Och hon gör A glad, det är väl huvudsaken!

E (bonusdottern) har ju också gått och blivit kär. ;) Visst får jag det att låta så enkelt? ;) Men hon blir ju 15 den här månaden, så det är väl kanske inte så förvånande. Och dom har ju varit tillsammans ett tag också, så jag har nog hunnit vänja mig. ;)

Barnen ger mig gråa hörstrån. Och än har jag ju inte fyllt 40. ;)

RSS 2.0