Sommaren är här

Sommaren har kommit till stan. Blå himmel, vindstilla, varmt i vattnet, solen skiner, glada barn. Kan det bli bättre? Ja det förstås, man skulle kunna få reglera tempraturen själv, för ibland blir det för varmt! Men det är väl såhär en sommar ska vara?!
Idag har vi varit på badstranden. Imorgon är sista dagen då alla är tillsammans, för på söndag kväll/måndag morgon åker mina fyra äldsta hem till sin pappa el vecka och bonusdöttrarna till sin mamma. Så då blir det bara jag, maken, Vilde och Tristan. Vi har inget större planerat utan får ta dagen som den kommer och försöka ha kul med barnen.

Ändrat utseende på bloggen

Känner mig lite fånigt stolt. ;-) Lyckades ändra bakgrundsfärgerna så att det blev svart och vitt istället för gult och lila.. det var lagom avancerat för mig :) Får se om jag lyckas ändra vidare..  :)

Fredag & Kalas

Idag har vi varit på kalas. Jag har ingen aning om hur vi lyckades, men lika många barn som vi åkte hemifrån med kom vi fram med. Annars är det fullt liv i bilen och bråk hit och dit. T.ex. det vanliga att Tyr nyper Enya eller Vilde i armen och förstås börjar båda skrika och Tyr som håller masken säger "Det var inte jag! Mamma!! Det var faktiskt inte jag!". Och att få honom att säga förlåt, det är ungefär lika stor chans som att vinna på lotto. ;)

Men idag höll de sig alltså lugna. Tack och lov! Jag skulle gissa på att det var för att mina fyra äldsta var på Grönalund med Matthias (deras pappa) igår. Men energi fick dom igen när de träffade sina kusiner, och speciellt födelsedagsbarnet Max! Mycket bus och skratt..men också tankarna på att vår Starla skulle ha varit lika gammal som Max (han fyllde 4 år). Trots det tycker jag att dagen gick bra och alla var glada när vi kom hem igen..skönt!

Just nu är dom två äldsta grabbarna med lillebror Vilde och hyr film. Först blir det väl barnfilm för de yngsta och sen någon annan för de äldre. Undr aom det går att lura på de äldre lite fredagsmys också? :-)

Sommarlov

Barnen har sommarlov och det är full fart hela tiden. Som att det inte vore nog med mina egna barn så tar de mer än gärna hit kompisar också. Men det är kul..att barnen vill ta hit kompisar och att kompisarna trivs här. Och så är det väl så det ska vara med barn, full fart, liv och rörelse..

Sen sist jag skrev har vi också hunnit fira Luci som fyllt 11 år! Stora killen! Om två dagar firar vi födelsedag igen, men den här gången är den bonustjejen, Luna. Hon blir 10 år! Jag kan knappt förstå att jag har så stora barn (jag ser ju bonusbarnen som mina egna också;)) samtidigt som jag har så små barn..Äldsta är ju bonus E som är 14 nu och yngsta är ju Alastor som hade varit 6 månader på måndag. Sex månader!! Det är ju ett halvt ÅR! vad hadejag inte gett för att få se min lilla bebis växa upp och bli stor? Och för att se min halv-stora tjej bli ännu större? För att få se dem tillsammans? Trots att saknden är enorm så mår jag bättre än på länge. jag skrattar.- Jag vet inte sist jag gjorde det. Jag tänker på Starla och Alastor hela tiden, men jag kan också vara delaktig i de andra barnens liv mer nu..

Hur som helst så känns inte sorgen som den gjorde för en månad sen. Sorgen är inte enkel och jag kommer aldrig att acceptera det som hänt, men jag börjar nog inse att det inte finns någonting jag kan göra..att de är borta...istället får jag rikta uppmärksamheten till de andra barnen som trots allt kämpar på och behöver sina föräldrar..


RSS 2.0