Födelsedagsbarn

Idag fyller han alltså 8 år, våran unika "lilla" kille med skinn på näsan. Det första han sa när han hoppade upp ur sängen imorse var "idag är det MIN dag!". Och det har han ju så rätt i, idag är det hans dag. Och vi firar att vi har fått honom! Tänk att jag var 8 år sedan låg på bb med en nykläckt liten bebis. Att han var underbar visste jag, men jag visste inte hur mycket han skulle kunna få mig att skratta, hur mycket han skulle lära mig, och hur många gånger jag skulle sätta hjärtat i halsgropen för hans skull. Nu har det gått åtta år. År som flugit förbi men samtidigt gått långsamt.

Vem är du och vart har du gjort av min son?

När jag kom hem idag såg jag mina två äldsta grabbar vid köksbordet, fullt upptagna med att göra läxorna. Storebror hjälpte lillebror. Inte nog med att de gjorde läxorna och att A hjälpte L, A hade även plockat i och ur diskmaskinen.
Jag blev lite chockad och sa att det var jättesnällt gjort, men om det var någon speciell anledning till att han gjort det. Det var det inte enligt honom, men sedan erkände han. ;) "Jag ville bara hjälpa till med något för ni har redan så fullt upp."
Underbara unge! Jag är så stolt över mina barn!

Och förresten..

Tänkte att det kanske var dags att göra det lite mer offentligt nu? De allra närmaste har ju vetat ett tag, men nu ser jag inte längre någon anledning att hålla det hemligt.
Om allt går vägen blir vi en till i mars! Och tro det eller ej, men den här gången var det faktiskt planerat. ;) Och absolut sista barnet. Det har jag sagt förut, men nu känner både jag och Andreas att det är nog.
Vi är såklart nervösa och oroliga att samma sak som hände Starla och Alastor ska hända igen. Men eftersom att OH inte ska vara ärftligt så är det större chans att vi vinner jackpotten på lotto än att vi drabbas av det igen. Dock kommer ju detta att kontrolleras vid födseln.
BF: 2010-03-06
Vecka: 13+0
Dagar kvar: 194

Flera födelsedagar

Nu i veckan som varit så har vi haft fullt upp med födelsedagsfirande och det fortsätter i nästa vecka också.
I torsdags fyllde barnens kusin och min systerson N 7 år och på samma dag fyllde även barnen mormor (min mamma alltså) 64. Det har även varit ett par bekanta som fyllt år. Veckan som kommer blir lite lugnare, då är det bara en födelsedag. Min lilla T fyller 8 år! Det känns helt ofattbart att det gått snart 8 år sedan han föddes. 8 år sedan jag fick mitt fjärde barn till mig. Han har vuxit och blivit stor, men samma personlighet har han kvar. Redan som bebis var han bestämd av sig och nu är han lika bestämd! Han vet vad han vill och när han vill det. Och som jag brukar säga är han brutalt ärlig. Han är fantastisk!
Varje dag är jag glad över att jag har fått alla mina barn. De är så olika, så unika, och de lär mig något nytt varje dag. Och även om två av mina barn inte längre finns hos oss så är jag fortfarande glad att jag fått dem. Under den lilla tid jag hade dem hos mig lärde de mig så mycket.

Händer en del just nu

Just nu är det ganska fullt upp med allt möjligt, och har varit det ett tag. Det kommer förmodligen fortsätta vara fullt upp ett tag till. Jag får alltså inte samma tid till att sitta vid datorn och uppdatera bloggen (fast sedan kan man ju inte påstå att den varit speciellt uppdaterat tidigare heller) eller liknande. 
Så om ni inte hör ifrån oss på ett tag så har vi varken gått i ide eller trillat av pinn..
Vad det är vi har fullt upp får ni kanske veta någon annan gång. ;) 

RSS 2.0